Udhëtimi në dispozicion

SRF Go është agjencia e udhëtimit e vetë Konfederatës Suedeze të Personave me Paim me Paaftësi, e cila çdo vit organizon udhëtime dhe aktivitete të shumta, si në Suedi ashtu edhe jashtë saj, për anëtarët tanë.

Regjistroni interesin tuaj dhe mjetin e dëshiruar të leximit (e zezë, daisy, braille dhe e-mail) nëse dëshironi që katalogu të dërgohet në shtëpinë tuaj.


Hapur 9–15 Hënë–Premte (mbyllur për drekë nga 11.30–13.00). Telefononi 08-39 90 17 ose  dërgoni email go@srf.nu

Katalogu i udhëtimeve gusht-dhjetor 2023

Udhëtimi grupor i formularit të regjistrimit 2023 (mund të plotësohet dhe të dërgohet me email në go@srf.nu)

Përshtatni udhëtimin tuaj

Regjistrimi për udhëtimin tuaj

Ky është SRF Go

Ju që jeni një anëtar me shikim të dëmtuar me ne mund të merrni pjesë në udhëtime me diell dhe not, udhëtime me temë, udhëtime në qytet, festivale muzikore, javë ecjeje dhe çiklizmit.

Në shumicën e rasteve udhëtojmë me agjenci udhëtimesh, por ndonjëherë i organizojmë aktivitetet tona.

Ju paguani për udhëtimin tuaj, por SRF Go ofron të paktën një shoqërues për dy persona me shikim të dëmtuar dhe mbulon të gjitha shpenzimet e shoqëruesit.

Nëse jeni të uritur për udhëtime, porosisni katalogun tonë të udhëtimeve i cili del dy herë në vit në pranverë dhe vjeshtë. Është falas dhe mund ta merrni në të zezë ose braille, daisy ose me email.

Mos hezitoni të na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje ose nëse dëshironi të regjistroheni për një udhëtim.

Share