shëtitore te Gërmia
Sigurisht që mund të ecni në male nëse keni dëmtim të shikimit.

Për të pasur një kohë të lirë aktive

Njerëzit me dëmtime shikimi kanë po aq të drejtë për kohën e lirë aktive sa pjesa tjetër e popullsisë. Sidoqoftë, për të jetuar një jetë argëtuese dhe të pasur, kërkohet disponueshmëria.

Opsionet janë të shumta. E vetmja gjë që duhet të jetë pengesë është imagjinata dhe vullneti juaj. Kjo kategori rendit mënyrat për t’u aktivizuar dhe për të udhëtuar, me ose pa ndihmën e Shoqatës së Verbërve të Kosovës.

Share