Korsitë e veçanta të ciklit dhe ecjes janë të rëndësishme për të qenë në gjendje të lëvizni të sigurt në shoqëri.

Kjo është ajo që ne duam

Në këto faqe do të gjeni informacione në lidhje me punën e politikës së interesit të Shoqatës së Verbërve të Kosovës.

Këtu mund të lexoni se çfarë mendojmë për çështje të ndryshme dhe si duam të funksionojë shoqëria. Ju gjithashtu mund të lexoni raporte, platforma dhe përgjigje referimi.

  1. Temat aktuale
    Shoqata e të Verbërve të Kosovës vepron në mënyrë aktive për ta bërë shoqërinë më të aksesueshme për personat e verbër dhe ata  me dëmtim të shikimit.
  2. Hetimet, sondazhet dhe raportet
    Këtu do të gjeni dokumente në lidhje me punën tonë për ta bërë jetën më të mirë për njerëzit me dëmtime shikimi.
Share