Haketë e jetës (këshilla dhe truket)

Të jetosh me dëmtim të shikimit funksionon në shumë mënyra si çdo jetë tjetër. Por në mes ju nevojiten disa këshilla dhe truke, të ashtuquajturat trika të jetës. Të tilla mund t’i gjeni këtu.

Share