Të kesh një gjuhë tjetër amtare

Sepse ju keni një gjuhë tjetër amtare ose jeni një i sapoardhur ose keni jetuar këtu për disa vjet.

Nëse keni nevojë për këshilla ose mbështetje dhe ndoshta takoni të tjerë me përvoja të ngjashme, ne në SHVK mund t’ju ndihmojmë të gjeni atë që kërkoni. Këtu mund të përdorni më shumë informacione dhe të lexoni më shumë rreth dëmtimit të shikimit në gjuhë të tjera.

Na shkruani në email: info@shvkosova.com

Share