Turizëm i aksesueshëm

Baza e të dhënave të aksesueshmërisë TD – aktualisht ka pak më shumë se 3000 objekte të publikuara. Qëllimi i TD është që çdo objekt të përshkruhet aq mirë sa të mund të vendosni lehtësisht nëse mund ta vizitoni vendin apo jo.

Vazhdoni në bazën e të dhënave të aksesueshmërisë

Access Sweden është forumi i degës për turizmin i disponueshëm për të gjithë. Qendra e kompetencës për zhvillimin e aksesueshmërisë komunale dhe rajonale.

Shkoni te Access Suedi

Share