Sigurimet

Nëpërmjet Unik Försäkring, të gjithë anëtarët e SRF mund të marrin sigurim të përballueshëm dhe të sigurt për veten dhe familjen e tyre.

Sigurimet janë gjithashtu të përshtatura për nevojat që mund të kenë anëtarët e SRF. Sot, të gjithë anëtarëve u ofrohet sigurimi për akomodimin, automjetet, varkat dhe aksidentet në Unik Forsäkring. Për më tepër, Hemextra ofrohet një sigurim shtëpie me përfitim shtesë për ju që i përkisni grupit të personave LSS ose SOL.

Fakte te shpejta

Përfitime unike me sigurimin Unique

Shtesa në shtëpi:

 • Një sigurim shtesë i mirë i shtëpisë për ju që i përkisni grupit të njerëzve LSS ose SOL.
 • Gjithashtu zbatohet nëse keni harruar të mbyllni shtëpinë, atëherë do të rimbursoheni deri në 20,000 SEK
 • I gjithë rreziku është i përfshirë dhe mbulon dëmtimin e papritur deri në 50,000 SEK.
 • Vetëm 300 SEK e zbritshme nëse dëmtoni syzet/aparatin e dëgjimit.
 • Ndihmë juridike në ankimimin e rasteve të LSS.

Sigurimi i shtëpisë:

 • Përfshihen mjete ndihmëse, si karriget elektrike me rrota.
 • Vetëm 300 SEK e zbritshme nëse dëmtoni syzet/aparatin e dëgjimit.
 • Ju mund të hiqni të gjitha rreziqet që mbulojnë dëme të papritura deri në 75,000 SEK.
 • Ndihmë juridike në ankimimin e rasteve të LSS.

Sigurimi i makinës:

 • Sigurimi vlen edhe për makinat e personalizuara pa kosto shtesë.
 • Vetëm 200 SEK zbriten kur riparoni xhamin.
 • Makinë huadhënëse falas kur ndërroni xhamin.
 • Sigurimi i të gjithë rrezikut që mbulon dëmtimin e papritur të makinës përfshihet në gjysmë-sigurim.
 • Nuk ka zbritje në rast të përplasjes së kafshëve.

Sigurimi i aksidenteve:

 • Mund të nënshkruhet nga kushdo.

Telefononi në numrin e mëposhtëm për të…

 • ju do të merrni një përgjigje brenda 15 sekondave
 • shmang zgjedhjen e butonit
 • flisni drejtpërdrejt me një person që mund t’ju ndihmojë me të gjitha çështjet tuaja

Telefoni: 010-490 09 91

info@unikforsakring.se
www.unikforsakring.se

Share