Pedagog me dëmtim të shikimit

Joakim Nömell

Joakim Nömell ligjëron për përvojat e tij të të qenit pjesë e produksionit SVT “Mot alla odds”. Këtu do të vini në kontakt me Joakim.

Peder Tennek

Ligjërata mbi:

  • ne kontrollojmë dhe zotërojmë mendimet tona. Si i menaxhoni ato dhe si ndikojnë në jetën tuaj?
  • shumë njerëz humbasin mundësi të mëdha në jetë për shkak të frikës. Cila është më e keqja që mund të ndodhë?
  • njerëzit shumë shpesh hezitojnë të jetojnë dhe të arrijnë ëndrrat e tyre, sepse dëgjojnë të tjerët dhe jo veten e tyre
  • të gjithë njerëzit kanë një forcë të brendshme dhe të paktën një talent që është i pashfrytëzuar ose ndoshta i pazbuluar plotësisht – ka të bëjë me milionerin tuaj të brendshëm.

Kontaktoni Peder Tennek këtu

Linda Åkesson

Linda Åkesson ligjëron, ndër të tjera, mbi çrregullimet e të ngrënit, sëmundjet mendore, bullizmin dhe se aftësia e kufizuar nuk duhet të jetë pengesë. Ju mund të gjeni faqen e saj këtu.

Anna Bergholtz

Anna Bergholtz është pedagoge, moderatore dhe gazetare. Ajo punon për të hapur sytë e një shoqërie të aksesueshme dhe gjithëpërfshirëse në mënyra të ndryshme. Këtu është repertori i saj. 

Caroline Hammer

Përveçse është një balerin, Caroline Hammar është ligjëruese e temës së paragjykimeve. Në leksionet e saj, ajo ndan përvojat e saj të mospërkimit të normës. Ajo dëshiron të frymëzojë dhe të japë perspektiva të reja për pengesat. Në faqen e saj të internetit.

Share