Material informativ

Ju mund të porosisni materiale të ndryshme informacioni për shkrimin Braille nga ne në Shoqatën Kombëtare të Personave me Paaftësi në Pamje.

Dosja Braille – mësoni të lexoni me majat e gishtave

Pozicionet e SRF – Dhjetë pika në lidhje me shkrimin braille

Alfabeti i prekshëm braille

Poster i madh me alfabetin braille (jo i prekshëm)

Kemi edhe kartolina, madhësi kartëmonedhash e të tjera me alfabet braille.

Të gjitha materialet tona të ndryshme mund të porositen në Braille.

Lidhje me të gjitha materialet informative dhe informacionin e kontaktit

Share