Siguria në komunikacion

 1. Platformat dhe skajet e tjera
  Platformat janë vende të rrezikshme ku duhet t’i mbroni njerëzit që të mos bien në pistë.
 2. Automjete të qeta
  Automjetet elektrike janë më të mira se automjetet me motor me djegie të brendshme për shumë arsye – por nëse nuk mund t’i shihni ato, nuk do të merrni asnjë ndihmë nga dëgjimi juaj.
 3. Pikat kalimtare
  Gjëja më e rëndësishme për një vendkalim është që këmbësori duhet të dijë nëse jeni në rrugë apo ende në një trotuar.
 4. Shtigjet e këmbësorëve dhe çiklizmit
  Biçikletat janë mjete që duhet të ndahen nga këmbësorët.
Share