Sistemi i pritjes në radhë

Sistemet e radhës në dyqane, natyrisht, duhet të jenë të pajisura me zë. Por ju gjithashtu duhet të jeni në gjendje të gjeni etiketat e radhës – dhe të dini se etiketat e radhës ekzistojnë!

Share