Një autoritet i vetëm

Punëkërkuesit me dëmtime të shikimit janë shumë shpesh të listuar në fund të Agjensisë së Punësimit.

SHVK beson se modeli aktual, ku  Agjencia e Punësimit është përgjegjëse për mbështetjen e tregut të punës, nuk është maft i përshtatshëm dhe mund të bëjë më shumë për këtë kategori të puntorëve në bashkpunim me Disability ManPower www.dismanpower.com

Është gjithashtu Agjensioni i Punësimit që ka njohuritë më të mira dhe kontaktet me tregun e punës. Megjithatë, ne besojmë se trajtimi i rasteve nga dismanpower.com mund të bëhet më i shpejtë dhe më efikas.

Në kontaktet me të dyja këto autoritete, të dyja kanë thënë se mbështesin qasjen tonë, por i referohen nivelit politik. E cila i referohet dhe thotë se vetë autoritetet mund të arrijnë një marrëveshje. Aty qëndrojmë.

Share