Mjedisi fizik

Mund të bëhet shumë për ta bërë më të lehtë lëvizjen jashtë edhe nëse keni shikim të dobët.

Së shpejti do mund të shkarkoni dokumente në lidhje me pamjen e SHVKs të mjedisit të aksesueshëm dhe fizik.

 

Share