Pamjet nga seminari

Kajsa B. Olofsgård, ambasadore e Suedisë për Axhendën 2030 dhe moderatorja Ylva Bergman, kryeredaktore, Omvärlden.

Elvira Kivi, menaxhere e çështjeve ndërkombëtare, Shoqata Kombëtare e të Paaftësve me Paaftësi (SRF), Birgitta Weibahr, përfaqësuese e subjektit për të drejtat e njeriut dhe demokracinë, Sida, Lisa Sjöblom, Sekretare e Përgjithshme, Forum Syd, Charlotte V. McClain Nhalpo, Këshilltare Globale për Aftësinë e Kufizuar, Botërore Bank dhe Malin Ekman Aldén, Ushtruese e detyrës së Drejtorit të Përgjithshëm të Autoritetit për Pjesëmarrje.

Neven Milivojevic, ish-drejtor i politikës së interesit, Federata Kombëtare e Personave me Paaftësi në Pamje.

Malin Ekman Aldén, Ushtruese e Detyrës së Drejtorit të Përgjithshëm të Agjencisë për Pjesëmarrje

Peter Anomah-Kordieh, Koordinator i Programit, Unioni Afrikan i të Verbërve (AFUB)

Charlotte V. McClain Nhalpo, Këshilltare Globale për Aftësinë e Kufizuar, Banka Botërore

Peter Anomah-Kordieh, Koordinator i Programit, Unioni Afrikan i të Verbërve (AFUB)

Share