Kurse për prindërit dhe të afërmit

Sipas kërkeses ne organizojmë një kurs “Roli i prindërit” për prindërit e fëmijëve me dëmtime në shikim. Në këtë mes, ne mundë të organizojmë një kurs për të afërmit që duan të dinë më shumë se si fëmijët me dëmtime në shikim mund të zhvillohen dhe stimulohen dhe çfarë mund të hasin në lidhje me ulje-ngritjet në jetë. Ndarja e përvojave dhe krijimi i kontakteve është gjithashtu një pjesë e rëndësishme e kurseve tona.

Jeni të interesuar të merrni pjesë në një kurs prindërimi? Na kontaktoni në barnoforaldrar@srf.nu 

Share