Kurse Braille

Shoqata e të Verbërve të Kosovës ofron kurse në alfabetin braille. Nëse keni një dëmtim të shikimit që do të thotë se nuk mund të lexoni më tekst të zakonshëm të shtypur, mund të na kontaktoni për të diskutuar një plan kursi që ju përshtatet.

Shfrytëzojeni mundësinë dhe mësoni alfabetin Braille

Për komunitetin, argëtim ose si një mjet i dobishëm në jetën e përditshme. Ka shumë arsye për të mësuar shkrimin braille.

Pak praktikë në ditë mund t’ju japë aftësi të mira pas vetëm gjashtë muajsh. Tani është pothuajse koha për t’u regjistruar në kurset e njohura fillestare të SHVK.
info@shvkosova.com

Share