Punktskriftskurser

Synskadades Riksförbund erbjuder kurser i punktskrift. Om du har en synnedsättning som innebär att du inte längre kan läsa vanlig tryckt text så kan du ta kontakt med oss för att diskutera ett kursupplägg som passar just dig.

Ta chansen och lär dig punktskrift

För gemenskap, underhållning eller som ett nyttigt verktyg i vardagen. Det finns många anledningar att lära sig punktskrift.

En liten stunds övning om dagen kan ge dig goda kunskaper bara efter ett halvår. Nu är det snart dags igen för att anmäla sig till SRF:s populära nybörjarkurser.

Platsen är Almåsa havshotell utanför Stockholm. Kursen startar på måndag vid lunch och avslutas på torsdag efter lunch, följande fem tillfällen gäller för 2023:

6–9 februari
 
27–30 mars
 
22–25 maj
 
25–28 september
 
13–16 november
 
Möjlighet finns att läsa kursen vid flera tillfällen. SRF står för kostnaden för resor till och från kursen samt kost och logi. Du betalar själv en deltagaravgift på 500 kronor för fyra dagar.

För frågor och anmälan, kontakta Lena Nisula Wester på Synskadades Riksförbund. Telefon: 08-39 91 70 eller mejla: punktskrift@srf.nu

Sista anmälningsdag till kursen med start i febuari är 19 december. Gör din intresseanmälan så fort du kan, kurserna fylls på direkt när det finns en ledig plats,

Välkommen!

Länk till basfakta om punktskrift.

Share