Pamja e dëmtuar në Suedi (gjuhë të ndryshme)

 1. Personat me shikim të dëmtuar në Suedi

  Pavarësisht nëse keni ardhur së fundmi ose keni jetuar këtu për disa vite, ndonjëherë keni nevojë për këshilla ose mbështetje dhe ndoshta dëshironi të…

 2. Njerëzit nuk dinë çfarë të bëjnë

  Hûn çie nû hatibine wir û çi chend salek be ku li wir tên, tên sạn tại tại we bi rabêj an sại an tạn tạn tại gel ew kesan hebe ku …

 3. Dadka araga dafaka ah leh ee Swiidhan yoga

  Ifke aad hadda timid iyo ifke aad halkan sano sano deganeydba sya marmar ukasita kartaa talo iyo pamido iyo inaad la kulant…

 4. روشندل در سودی

  چR تازvest Block سوئد آمد Ply باید چ چن سند سالی دن جا زreadc یا این کک…

 5. Osoba sa szäskenim vidom u Švedskoj

  Bilo da ste tek došli ili ste vivjeli here disa vjet, mogu Vam nekada biti sajveti ili supposi a moggi in susreti sa dru…

 6. Për ata që kanë dëmtim të shikimit në Suedi

  Pavarësisht nëse jeni i ri ose jetoni në Suedi për një kohë të gjatë, mund të keni nevojë për këshilla ose mbështetje ose të takoni njerëz të tjerë që kanë lajme…

 7. Osobi nga vadami zoru në Shveci

  Незалежно вид того, чи ви новоприбули, чи чи же жили тут чет вечера, одежда вам mund të mosbitыsya proda чи попубиться, mund të jetë me…

 8. Osoby słabowidzące w Szwecji

  Bez przyzechła na to, czy przyjechałeś do Szwecji szwecji, czy mieszkasz tu od wielu lat, być może potrzebuje niekiedy porady lub wspar…

Share