Këshilla të përditshme për njerëzit me dëmtime shikimi

A keni menduar se si ta prisni me lehtësi një patate në feta apo të ndiheni rehat në banjën kur nuk jeni duke kërkuar?

Kjo, ndër shumë të tjera, këshillohet në botimin e ri të librit Këshilla të përditshme për njerëzit me dëmtim të shikimit.
Ky manual ofron këshilla të zgjuara se si jeta e përditshme mund të funksionojë sa më mirë që të jetë e mundur. Këshillat u drejtohen juve që jeni me dëmtim të rëndë të shikimit ose të verbër.

Libri, i cili u botua për herë të parë në shqip i është dhënë fokus ndjeshëm kapitullit të teknologjisë  dhe praktikes ushtrimeve.

Zonat e mbuluara përfshijnë financat, gatimin, fëmijët, kopshtarinë, udhëtimin dhe pastrimin. Por edhe këshilla të reja në teknologji dhe ushtrime.

Materiali bazohet kryesisht në përvojat e njerëzve me forma të ndryshme të dëmtimit të shikimit dhe ofron këshilla të thjeshta dhe pak më të avancuara. Shpresojmë se doracaku mund të jetë i dobishëm si për ata që kanë humbur shikimin kohët e fundit ashtu edhe për ata që kanë pasur dëmtim të shikimit për një kohë të gjatë. Ai synon gjithashtu që ti këshilloj ata prej jush që janë të afërm ose takojnë njerëz me dëmtim të shikimit në punën tyre.

Ky liberala mund të porositet në info@audiolibrari.com ose tel. 049 30 90 60 i cili është në dispozicion në tekst të shtypur, në Daisy dhe në Braille me një kosto prej 7€.

Share