Histori nga zemra

Në këtë manual/libër frymëzimi rreth tregimit të një historie, ka 10 histori personale tërheqëse nga njerëz që morën pjesë në projektin e Tregimit në 2013.

Tregimet kanë të bëjnë, për shembull, për të mos hequr dorë kurrë nga shpresa, pavarësisht nga dëmtimi i shikimit, duke pretenduar se shihni më mirë se ju dhe sa e rëndësishme është të takoni të tjerët me të njëjtin problem dhe të dëshironi të bëni diçka për të. Çdo histori pasohet nga disa pyetje diskutimi. Në fund të librit ka këshilla se si mund të punojmë me tregimin në organizatë.

Tregime nga zemra [pdf]
Tregime nga zemra [doc]
Tregimet nga zemra mund të porositen gjithashtu me printim të zi, të folur dhe braille.

Do të dëshironit të organizonit vetë një tregim të tillë?
Shkarkoni tutorialin [pdf]
Shkarkoni tutorialin [doc]

Porositja: Ju lutemi porosisni në kohë, në rast të kërkesës së madhe duhet të porosisim më shumë kopje nga prodhuesit tanë! Porosit përmes material@srf.nu .

Share