I sapoardhur

SRF ka një broshurë që synon personat me shikim të dëmtuar që nuk lexojnë ose flasin suedisht. Broshura përmban detajet e kontaktit dhe informacionin.

Broshura është përkthyer në gjashtë gjuhë të ndryshme: somalisht, arabisht, kurde, boshnjakisht, persisht dhe anglisht. Broshura i është dërguar Agjencisë së Migracionit, qendrave të kujdesit, Kryqit të Kuq, Bashkive dhe Këshillave të Qarkut të Suedisë, Puna për ju, Qendrave të Vizionit, Të rinjve me dëmtime në shikim dhe në të gjitha rrethet e SRF-së.

Share