Informacion mbi aftësinë e kufizuar për të sapoardhurit

Portali Informationsverige.se synon të ardhurit e rinj. Është faqja e internetit e bordeve të qarqeve. Ata gjithashtu informojnë për mbështetjen në lidhje me dëmtimet funksionale.

Informationsverige.se është një faqe interneti me informacion bazë për Suedinë dhe shoqërinë suedeze. Kushdo që viziton portalin duhet të gjejë shpejt dhe me lehtësi fakte për jetën shoqërore suedeze në shumë fusha. Ka gjithashtu mbështetje dhe këshilla për aftësinë e kufizuar.

Lidhje me Informacionin Suedi mbi aftësinë e kufizuar.

Share