TREGU I PUNËS PËR PERSONAT E VERBËR NË KOSOVË

TREGU I PUNËS PËR PERSONAT E VERBËR NË KOSOVË

13 June 2023    
All Day
Projekti, ”Të verbëritë dhe tregu i punës në Kosovë” i cili është mbështetur nga Advocacy Training and Resource Center-ATRC, ka pas për qëllim trajnimi e [...]
Kampi kulturor gjatë festave të vjeshtës 2023

Kampi kulturor gjatë festave të vjeshtës 2023

29 October 2023    
11:00 - 15:00
DATA: 2023-10-29 14:00 - 2023-10-31 15:00 VENDI: Shkolla e mesme popullore Lillsved, Värmdö AFATI I REGJISTRIMIT: 2023-10-02 KOSTOJA: Anëtarët 400 SEK, për dy fëmijë 600 [...]
Kurs Braille për fëmijë dhe prindër

Kurs Braille për fëmijë dhe prindër

31 October 2023    
15:30 - 20:15
Tani mund të mësoni shkrimin braille së bashku me fëmijën tuaj! Në një mënyrë lozonjare, ne ju frymëzojmë ju dhe fëmijën tuaj në botën e shkrimit [...]
Brailli është mundësi dhe jo imagjinatë

Brailli është mundësi dhe jo imagjinatë

5 January 2024    
11:00 - 13:00
Dita e Braille festohet më 5 Janar në nderim të Louis Braille, shpikësit të sistemit të shkrimit për të verbërit. Kjo ditë synon të rrisë [...]

Powered by Events Manager

Share