shvkosova.com

Kampi kulturor gjatë festave të vjeshtës 2023

Kampi kulturor gjatë festave të vjeshtës 2023

When

29 October 2023    
11:00 - 15:00
DATA:
2023-10-29 14:00 – 2023-10-31 15:00
VENDI:
Shkolla e mesme popullore Lillsved, Värmdö
AFATI I REGJISTRIMIT:
2023-10-02
KOSTOJA:
Anëtarët 400 SEK, për dy fëmijë 600 SEK, jo anëtarët 600 SEK

Anëtarët 400 SEK, për dy fëmijë 600 SEK, jo anëtarët 600 SEK, përfshin bordin dhe akomodimin, si dhe udhëtimin nga Stokholmi në Lillsved. Konfederata është përgjegjëse për shpenzimet e autobusit ose trenit të fëmijës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *