Edhe një libër më shumë…

Autorja Fjolla Muhaxhiri Agusholli, promovoj librin “Trëndafili që nuk e vyshken stuhitë”, në prezencën e shumë musafirëve dhe libër dashtës. Shoqata i uron anëtarës të saj znj Fjolla, rrugëtim të …