Edhe një libër më shumë…

Autorja Fjolla Muhaxhiri Agusholli, promovoj librin “Trëndafili që nuk e vyshken stuhitë”, në prezencën e shumë musafirëve dhe libër dashtës.

Shoqata i uron anëtarës të saj znj Fjolla, rrugëtim të mirë librit, por edhe autores suksese ne rrugëtimin e saj bashkë me libra!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *