Panair i punës për persona me aftësi të kufizuara!

SHVK ishte pjesëmarrëse ne panairin e punës gjithëpërfshirës, ku takuam dhe biseduam me përfaqësuesit e kompanive pjesëmarrëse, te cilët i informuam për specifikat e punëkërkueseve nga komuniteti i te verbërve dhe falënderuam për gatishmërinë qe kane shfaqe për angazhimin e personave me aftësi të kufizuara në përgjithësi.

Personat e verbër kanë filluar me vizitu panairin dhe shpresojmë se do të gjejn mundësi punësimi.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *