Interpretuesit vizualë të së ardhmes trajnohen në Fellingsbro Folkhögskola.

Radio SRF java 51/2017

#metoo arrin lëvizjen e aftësisë së kufizuar

Dëgjoni programin

Këtu është Radio SRF e fundit e vitit. Në këtë program të fundit të vitit, ju tregojmë për #Slutvylorrat, grupi në Facebook që dëshiron të bashkojë gratë me aftësi të kufizuara që janë nënshtruar ngacmimeve seksuale. Deri më tani, ka qenë goxha e qetë nga lëvizja e aftësisë së kufizuar kur bëhet fjalë për #Metoo. Denise Cresso është iniciatorja e grupit. Dëgjojeni atë në programin e kësaj jave.

Ne kemi qenë në Örebro për të takuar interpretuesit vizualë të së ardhmes që po trajnohen në Fellingsbro Folkhögskola.

E fundit por jo më pak e rëndësishme: Mos e humbisni konkursin tonë të Krishtlindjeve me një çmim të këndshëm!

Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri
Urime
Joachim Kåhlman & Therese Selén
Radio SRF

Share