Autoriteti për pjesëmarrje, MFD, në emër të qeverisë ka anketuar cilësinë e shërbimit të transportit.

Radio SRF java 50/2018

MFD ka hartuar shërbimin e udhëtimit dhe SRF largohet nga Lika Unika

Dëgjoni programin

Federata Kombëtare e Personave me Paaftësi do të largohet nga organizata e bashkëpunimit Lika Unika. Ata vendosën bordin federal javën e kaluar. Kryetari i shoqatës Håkan Thomsson komenton Radio SRF të kësaj jave. 

Autoriteti për pjesëmarrje, MFD, në emër të qeverisë ka anketuar cilësinë e shërbimit të transportit dhe së fundi ka prezantuar raportin e tyre. Ne i kërkuam Jimmy Pettersson, menaxher i politikave të interesit në SRF, të na tregonte më shumë rreth hartës dhe çfarë përfundimesh nxjerr SRF prej tij. 

Prej mbi 30 vitesh ai është dëgjuar si në Ekot ashtu edhe në Studio Ett, por pakkush e ka parë. Punonjësi i Radio Sveriges Anton Karis nuk dëshiron të jetë në foto dhe nuk është as në rrjetet sociale. Por kur producentët e tabloidëve kishin një konferencë në Norrköping, ai e lejoi veten të intervistohej gjithsesi. 

Së fundi, në Radio SRF-në e fundit të vitit, ju urojmë vërtet Krishtlindje të gëzuara duke ofruar një të preferuar në një përsëritje nga arkivi. Do të ketë një këngë Krishtlindjeje të kënduar nga anëtari i bordit të shoqatës Roland Gustafsson. 

Në studio: Joachim Kåhlman

Share