Radio SRF java 50/2017

Kështu e kujtojmë Eva Björk

Dëgjoni programin

Ish-kancelarja e SRF Eva Björk vdiq të mërkurën pas një sëmundjeje të shkurtër. Në Radio SRF të kësaj jave, bashkëpunëtorët dhe përfaqësuesit e zgjedhur kujtojnë Evën dhe përfshirjen e saj të gjatë në lëvizjen e personave me shikim të dëmtuar. Eva u bë anëtare e SRF që në vitin 1968 dhe punoi në Kancelarinë Kombëtare në disa pozicione të ndryshme midis viteve 1983-2016.

Programi përfshin Håkan Thomsson, Ulrika Norelius Centervik, Karin Hjalmarson, Arne Jungelin, Anita Svenningsson, Henrik Götesson, Alireza Alipour dhe Åsa Nilsson.

Në studio: Joachim Kåhlman dhe Therese Selén

Share