Drejt synimeve të reja. Së shpejti, Hannes Juhlin Lagrelius do të zhvendoset në kryeqytetin e Kenias, Nairobi

Radio SRF java 49/2018

Hannes merr sfida të reja – në Kenia

Dëgjoni programin

Në programin e kësaj jave do të takoni dy nga punonjësit e shoqatës kombëtare që të dy flasin gjuhën skanike. Hannes Juhlin Lagrelius ka punuar me bashkëpunimin ndërkombëtar të zhvillimit të SRF për disa vite. Tani ai do të përballet me sfida të reja emocionuese – në Kenia.

Dennis Ivarsson është menaxher i projektit për projektin e ri të të drejtave të SRF. Dëgjojeni atë t’ju tregojë se cili është projekti dhe pse është e rëndësishme se si visheni si avokat.

Share