Radio SRF 9 dhjetor

Ne ia kushtojmë pjesën më të madhe të programit të kësaj jave kujtimit të Bengt Lindqvist, ish-kryetar i konfederatës së SRF-së, i cili ka ndërruar jetë.

Dëgjoni programin

Në Radio SRF të kësaj jave kujtojmë Bengt Lindqvist, i cili ka ndërruar jetë. Kryetari aktual i shoqatës sonë Håkan Thomsson komenton vdekjen e Bengt dhe ne dërgojmë gjithashtu një portret personal të vitit 2015 të bërë nga Skånes Taltidning. 

Në program mund të takoni edhe Seema-në me shikim të dëmtuar. Ajo është 15 vjeçe dhe këtë vit do të jetë Lucia e Kinda. 

Share