Finn Hellman përzihet me vizitorët përpara shfaqjes së filmit të tij Facerape në Gothenburg.

Radio SRF 6 dhjetor 2019

Dita Ndërkombëtare e Aftësisë së Kufizuar u festua me një shfaqje filmi

Dëgjoni programin

Dita Ndërkombëtare e Aftësisë së Kufizuar është vënë re këtë javë dhe në Gothenburg Finn Hellman është ftuar në një shfaqje të filmit të tij Facerape.

Shtatëdhjetë metra mbi Stokholm, operatori i vinçit Danny ka vendin e tij të punës. Mund të shkojmë atje lart në një raport që mori çmimin e nderit të Kasetës së Artë në 2019.

Si do të jetë siguria e personave me dëmtim të shikimit kur automjetet pa shofer bëhen më të zakonshme në trafik? Studiuesi dhe psikologu Dr. Guillaume Gronier në Institutin e Shkencës dhe Teknologjisë në Luksemburg na tregon për këtë në programin e kësaj jave.

Share