Radio SRF 4 dhjetor 2020

Anna Quarnström vlerësohet nga STIL

Dëgjoni programin

Përmbajtja e podcast-it të kësaj jave:

  • Anna Quarnström, avokate federale në Konfederatën Suedeze të Personave me Paaftësi me Pamje, merr çmimin STIL, Themeluesit e Jetesës së Pavarur, Hjärter Ess për punën e saj në lëvizjen e aftësisë së kufizuar. 
  • European Access City Award ka shpallur qytetin më të aksesueshëm të Evropës në vitin 2021 dhe fituesi është në Suedi. 
  • Pavarësisht kufizimeve, do të ketë argëtim në Almåsa gjatë festave të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri. 
Share