Radio SRF 18 dhjetor 2020

Vija e shikimit merr një pushim, nuk ka rekreacion të Vitit të Ri dhe pjekje për Krishtlindje me Evën

Dëgjoni programin

Podkasti i kësaj jave, i cili është i fundit i vjeshtës, ofron përmbajtjen e mëposhtme:

  • Bordi federal ka mbajtur një mbledhje – por nuk ka vendime për planin e punës dhe buxhetin për vitin 2021.
  • Vija e shikimit është duke marrë një pushim deri në njoftimin e mëtejshëm – Per Wictorsson, kreu i politikës së interesit në SRF, shpjegon pse.
  • Corona anulon argëtimin e Vitit të Ri – Almåsa Havshotell mbyllet gjatë Vitit të Ri për shkak të përhapjes së madhe të infeksionit.
  • Pjekja në shtëpi në Eva Carlbrand – ne bëjmë vizita në shtëpi në Eva për të rregulluar pjekjen e Krishtlindjeve
Share