Në konkursin tonë të Krishtlindjeve, ju mund të fitoni një nga librat "Në hijen e të vdekurve" ose "Xhinse të vërteta amerikane".

Radio SRF 16 dhjetor

Fitoni libra audio në konkursin e Krishtlindjeve të Radio SRF

Dëgjoni programin

A e dini se kush këndon në fund të Radio SRF të kësaj jave? Atëherë mund të jeni ju që fitoni një nga dy librat audio që janë në tenxhere në konkursin tonë për Krishtlindje! 

Në program flasim edhe për lajmet në SVT Play, të cilat janë veçanërisht të mira për personat me dëmtime në shikim dhe se është bërë modë blerja e dhuratave të Krishtlindjeve të dorës së dytë. 

Ne ofrojmë gjithashtu “bloopers” tanë më të mirë nga viti i kaluar. 

Në studio: Joachim Kåhlman dhe Caroline Gollungberg

Share