Pikat kryesore të vitit me Niklas Mattsson dhe rima shtëpi para Krishtlindjeve

Në Synpodden-in e fundit të vitit, ne shikojmë mbrapa në momentet kryesore të vitit 2022. Gjithashtu ju ftojmë në një shtëpi me rimë, ku ju dëgjuesit merrni frymëzim për rimimin e dhuratave të Krishtlindjeve.

Kryetari i shoqatës Niklas Mattsson përmbledh vitin e kaluar: çfarë kemi arritur, cilat çështje kanë pasur ndikimin më të madh dhe çfarë dëshirojmë për vitin e ardhshëm?

Pra, një ditë më parë, Synpodden ju fton gjithashtu në një shtëpi rime me Jimmy Pettersson dhe Mikael Ståhl, menaxherët e rasteve në Rikskansliet. Ju dëgjues që ende nuk i keni shkruar të gjitha vjershat e Krishtlindjeve merrni frymëzim dhe ndihmë gjatë rrugës. 

Përfundojmë me një të ftuar sekret të bukur në studio.

Gëzuar Krishtlindjet nga ne në Synpodden!

Menaxherët e programit: Monica Walldén dhe Johan Häglerud

Inxhinieri i zërit: Johan Häglerud

Dëgjoni programin

Podkasti mund të gjendet në luajtësin tuaj të podkasteve (p.sh.  Podkastet  nëse përdorni një iPhone ose iPad), mund të aksesohet nga  Spotify  dhe gjithashtu mund të dëgjohet përmes  radios në internet të SRF

Kontaktoni me Synpodden

Keni pikëpamje, lëvdata, pyetje apo dëshira për atë që duhet të mbulojmë në Synpodden? Kontaktoni me e-mail Synpodden@srf.nu ose në aparatin tonë telefonik në 08-39 92 40.

Share